BIVŠI KAPITEN ORLOVA IMA PREDLOG: Lamparda za selektora

Novosti online

04. 12. 2020. u 18:17

ZAJEDNO su osvojili šest velikih trofeja kao saigrači u Čelsiju pa ne čudi što bivši kapiten fudbalske reprezentacije Srbije izuzetno ceni menadžera plavaca Frenka Lamparda.

БИВШИ КАПИТЕН ОРЛОВА ИМА ПРЕДЛОГ: Лампарда за селектора

FOTO: AP

Defanzivac VBA nada se da će Lamps završiti karijeru u Čelsiju, ali veruje da on ima kapacitete da preuzme kormilo engleske fudbalske reprezentacije i vrati gordi albion na vrh svetskog fudbala.

– Kada je Frenk odlučio da postane menadžer, svi koji ga poznajemo smo znali da će biti uspešan. On je prava osoba na pravom mestu, ne samo za Čelsi. Nadam se da će do kraja karijere biti u ovom klubu, ali sam siguran da bi mogao sa mnogo uspeha da vodi i nacionalni tim Engleske.

- Zna fudbal, ima sjajne ideje. Gledao sam njegove intrevjue i vidim koliko razume igru i šta mora da urdi. Jasno je i da veruje igračima. Mnogo je težak posao da razumeš fudbal i kako funkcioniše timski rad. Ima oko sebe sjajnu grupu ljudi. Zaslužuje da bude mendžer Čelsija, ne samo zbog imena i želim mu sve najbolje – objasnio je Ivanović u intervjuu za "Dejli mejl".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)