FALĆINELI: Nastavljamo u sjajnom ritmu, hvala navijačima koji nam pružaju podršku i kada ne mogu na stadion!

Novosti online

13. 12. 2020. u 20:58

PRVI Italijan koji je nosio crveno-beli dres Dijego Falćineli potvrdio je pobedu Zvezdinim drugim golom na večerašnjem meču i svojim devetim otkako je član kluba iz Beograda.

ФАЛЋИНЕЛИ: Настављамо у сјајном ритму, хвала навијачима који нам пружају подршку и када не могу на стадион!

FOTO: FK Crvena zvezda

Dijego nije krio zadovoljstvo povodom novog pogotka, kao i da svi imaju punu razloga za ponos zbog odličnih rezultata crveno-belih u sva tri takmičenja.

"Naravno, drago mi je zbog gola, ali pre svega zbog toga što smo i poslednji meč na Marakani uspeli da rešimo u našu korist. Sjajni smo bili ove jeseni na našem stadionu, primili smo svega nekoliko golova, a dali smo ih mnogo. Imponuje mi što imam golove na svom kontu i što je cela ekipa u dobroj formi. Ostalo nam je da odradimo još dva meča i da idemo na više nego zasluženi odmor", istakao je Falćineli.

Naš fudbaler ne krije da je ekipa odradila sjajan posao u prethodnom periodu.

"Imamo puno razloga za zadovoljstvo. Ostvarili smo veliki rezultat i treba da budu svi ponosni na nas. Sumiraćemo utiske po završetku, sutra dobijamo i protivnika u šesnaestini finala tako da imamo vremena i da se dobro odmorimo za prolećne obaveze. Želeo bih da se zahvalim i navijačima koji su nam davali podršku iako nisu mogli da budu na stadionu", podvukao je Falćineli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!