BOMBA IZ KOMŠILUKA: Lalatović napušta Vojvodinu i ide u susedstvo?

Novosti online

17. 12. 2020. u 12:28

PREMA pisanju "Glasa Srpske", već dugo se šuška da bi sa klupe Borca vrlo brzo mogao da ode aktuelni trener Vlado Jagodić, a kao glavni kandidat da ga nasledi pominje se, ni manje ni više, nego Nenad Lalatović.

БОМБА ИЗ КОМШИЛУКА: Лалатовић напушта Војводину и иде у суседство?

FOTO: FK Vojvodina

Isti list piše da se kao kandidati pominje Darko Vojvodić, Vule Trivunović, Dragan Jović i Nemanja Miljanović. Svakako, najveća želja čelnika uprave tamošnjeg kluba je aktuelni trener Vojvodine.

- Promena na klupi je vrlo izvesna, ali bi Jagodić bio prekomandovan na mesto sportskog direktora, kojeg Borac trenutno nema. Sve ide u pravcu da na Gradski stadion dođe Lalatović, koji je iskusno trenersko ime. Međutim, srpski stručnjak ima ugovor sa Novosađanima do 2021. godine, ali sve što se poslednjih dana dešava u novosadskom Superligašu navodi na činjenicu da bi on veoma brzo mogao da napusti stadion "Karađorđe" i onda bi mu vrata dolaska na Gradski stadion bila otvorena. Ukoliko sam ne ode iz Vojvodine, Borac sa njim neće kontaktirati, jer su Borac i Vojvodina bratski klubovi - rekao je “Glasov” izvor iz vrha banjalučkog premijerligaša.

Potvrda dobrog rada Lalatovića su rezultati koje je postigao u Radničkom iz Niša i Vojvodini.

Ipak, minula dešavanja u Novom Sadu, gde je iskusni stručnjak iskazivao svoje nezadovoljstvo na konferencijama za štampu, govore da bi možda mogao da ode već tokom ove zime.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna