ZVEZDA RADI NA JAČANJU TIMA: Tošić sve bliži, velika želja kluba je i ljubimac navijača

Novosti online

21. 12. 2020. u 08:56

CRVENA zvezda ozbiljno je krenula da se priprema za zimski prelazni rok. Klub je praktično dogovorio saradnju sa Slavoljubom Srnićem, očekuje se potvrda transfera Aksela Bakajoka, a na "Marakanu" bi mogla da se vrate dva dobro poznata lica.

ЗВЕЗДА РАДИ НА ЈАЧАЊУ ТИМА: Тошић све ближи, велика жеља клуба је и љубимац навијача

FOTO: N. Paraušić

Naime, već ranije je pisano da bi crveno-beli dres mogao ponovo da obuče Duško Tošić, a ponovo se pominje i Nenad Krstičić, prenosi "Sportski žurnal".

Iskusni defanzivac naredne godine puni 36 godina i to bi mogao da mu bude poslednji angažman u Zvezdi. Ipak, za njega navodno postoje dve ponude iz Turske, ali poznanstvo sa Zvezdanom Terzić i Dejanom Stankoviće, te eventualna funkcija u klubu po završetku karijere bi mogla Tošića da privoli da se odluči za povratak u Zvezdu.

On je iz kluba sa stadiona "Rajko Mitić" otišao pre osam godina u Tursku. Pružao je odlično partije u Genčlerbirligiju i Bešiktašu. Potom je karijeru nastavio u Kini, u kojoj je bio do ovog leta.

Kada je Krstičić u pitanju on za sada figurira samo kao želja. U prvom mandatu u Beogradu 30-godišnji fudbaler je ostavo sjajan utisak.

Iz Zvezde je otišao u AEK. Šampion Srbije već je pokušavao da vrati Nenada na "Marakanu", ali bezuspešno. Novu priliku vide u ovom prelaznom roku.

Krstičić je ove sezone za klub iz Atine odigrao 16 utakmica i postigao jedan gol.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BORIŠA SIMANIĆ ŠOKIRAO SVE! Evo šta je izjavio reprezentativac koji je izgubio bubreg igrajući za Srbiju (VIDEO)