KRUG JE SUŽEN ZA JEDNO IME: Kandidat za selektora Srbije sebe precrtao ovim potezom!

Novosti online

23. 12. 2020. u 08:45

Posle otkaza Ljubiši Tumbakoviću, FSS i dalje traga za novim selektorom Srbije. Prethodnih dana pominjalo se više imena, a nakon najnovijih dešavanja, krug je sužen za jednog kandidata.

КРУГ ЈЕ СУЖЕН ЗА ЈЕДНО ИМЕ: Кандидат за селектора Србије себе прецртао овим потезом!

FOTO: FSS/Tviter

U igri su (bili) francuski stručnjaci Arsen Venger i Ramon Domenek, zatim, Ivica Jovanović, Vladan Milojević, Veljko Paunović, Slaviša Jokanović, Savo Milošević... 

Svakako najozbiljniji aspirant da preuzme Orlove je Dragan Stojković Piksi, koji do kraja nedelje treba da se izjasni, posle razgovora sa predsednikom FSS-a Slavišom Kokezom.

Obzirom da je Jovanović pred preuzimanjem bugarskog Ludogoreca, jasno je da su male šanse da sedne na klupu Orlova. Poslednji je sebe "eliminisao" Francuz Domenek.

Nekadašnji selektor Galskih petlova je pre nekoliko dana govorio o mogućnosti da preuzme srpsku selekciju, ali je odlukom da preuzme francuskog prvoligaša Nant, sam sebe izbacio iz konkurencije.

Domenek je, inače, od 1988. do 1993. vodio ekipu Liona, zatim je do 2004. bio selektor mlade reprezentacije Francuske. Potom je preuzeo i A tim s kojim je 2006. izgubio finale SP od Italije.

Zanimljivo da je iskusnom stručnjaku ovo prvi "ozbiljan" posao još od 2010. godine, kada je napustio francusku selekciju, u međuvremenu, vodio je drugoligaša Lorijen.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 


(Srbija danas) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)