KAPITENI BIRAJU FUDBALERA GODINE (6): Od Borjana nema bolje "jedinice"

Đ. S.

24. 12. 2020. u 20:04

MESTO među stativama u timu godine domaće Superlige pripada Milanu Borjanu. To je zajedničko mišljenje dvojice kapitena i današnjih vinovnika ankete "Kapiteni biraju fudbalera godine", Jovana Nišića (Voždovac) i Saše Tomanovića (TSC).

КАПИТЕНИ БИРАЈУ ФУДБАЛЕРА ГОДИНЕ (6): Од Борјана нема боље јединице

FOTO: FK Crvena zvezda

Naši glasači su se, osim u izboru Zvezdinog golmana, složili u još nekim tačkama, i u idealan tim srpskog prvenstva zajedno uvrstili Nemanju Milunovića, Nikolu Drinčića, Veljka Birmančevića i Aleksandra Kataija. Upravo je Zvezdin "magiko" takođe bio zajednički izbor i za fudbalera godine, čime je pokazao da virtuozi i majstori sa loptom nikada ne prolaze neopaženo kada igraju kako umeju.

FOTO: Novosti

Sukob mišljenja naših birača ipak se dogodio prilikom izbora prve zvezde domaćeg fudbala u 2020. Po "zmaju" Nišiću, Aleksandar Mitrović je baš taj koji je zaslužio da ponese ovo prestižno zvanje i tako ponovi rezultat iz 2018, kada se obreo na vrhu naše praznične ankete. Međutim, ne da se branilac krune tek tako. Predvodnik tima iz Bačke Topole Tomanović nije ostao imun na učinak Dušana Tadića u 365 dana iza nas i bez okolišanja je ispalio njegovo ime sa usana kada je upitan za datu kategoriju.

FOTO: Novosti

Ostalo nam je još malo, sve je uzbudljivije, a datum koji svi sa nestrpljenjem očekuju je 30. decembar, kada će biti poznati laureati.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)