ZVEZDINA TRANSFER LISTA: Četvorka može da ide, među njima i Gobeljić

Novosti online

28. 12. 2020. u 08:48

CRVENA zvezda planira da "skrati" igrački kadar tokom zime, a poznata je i grupa fudbalera koji mogu da napuste Marakanu.

ЗВЕЗДИНА ТРАНСФЕР ЛИСТА: Четворка може да иде, међу њима и Гобељић

FOTO: M. Vukadinović

Jedan od fudbalera je i Marko Gobeljić, koji je dobio dozvolu za odlazak u slučaju zadovoljavajuće ponude za lične uslove, a osim njega u tom društvu su Veljko Simić, Aleksa Vukanović i Milan Pavkov, piše “Žurnal”.

Desni bek Crvene zvezde ima "zeleno svetlo" kluba da promeni sredinu tokom zime, a sve nakon blede jeseni tokom koje je izgubio mesto startera. Povrede i slabija forma izbacile su ga iz ritma, pa je prednost tako dobio Milan Gajić.

Ukoliko pronađe klub, Crvenu zvezdu će posle dve godine da napusti i Vukanović. Pokazao se Stankoviću kao koristan na različitim pozicijama, u finišu jeseni dobio pluseve za snalaženje na mestu bočnog igrača u formaciji 3-4-2-1, ali za to mesto je doveden Bakajoko. Ugovor mu ističe za godinu dana i rastanak se nameće kao realna opcija.

Značajan pad je i iza Milana Pavkova, kompletna godina za njega je za zaborav. Želeli bi u Crvenoj zvezdi da realizuju transfer visokog centarfora, ali to ne ide lako već nekoliko prelaznih rokova.

Kad se sagleda šta se sve dogodilo od leta 2019. do danas, velika je šteta i za njega i za klub što je propao transfer u Đijangsu.

Naravno, dozvolu za odlazak ima i Veljko Simić, niko u ekipi nije imao manju minutažu od njega.

Krilni napadač je u potrazi za inostranim klubom, a ukoliko ne pronađe odgovarajuću varijantu ostaće u Srbiji i pojačati neki od superligaša.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)