MURINJO UDARIO PO ČELNICIMA PREMIJER LIGE: To je neprofesionalno

Novosti online

01. 01. 2021. u 16:23

TRENER Totenhema Žoze Murinjo nezadovoljan je zbog toga što je utakmica sa Fulamom odloženo svega nekoliok sati pred početak meča.

МУРИЊО УДАРИО ПО ЧЕЛНИЦИМА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ: То је непрофесионално

Žoze Murinjo Foto AP

Ovakva odluka je doneta zbog toga što se pojavilo nekoliko pozitivnih slučajeva na virus korona u redovima "kotidžera", a portugalski stručnjak je u razgovoru sa novinarima istakao da je odluka čelnika lige bila neprofesionalna.

- Ne želim previše da govorim o tome. Hoću samo da kažem da sam imao osećaj da je to neporfesionalno, ali tako je, kako je. Naravno da smo se spremili za taj meč, ali nismo igrali i to je poremetilo našu nedelju. Naravno da bi trening bio drugačiji pred meč da smo znali da će biti drugačije. Ljudi misle da je dobro što nismo igrali. Da sam znao da će biti tako, napravio bih drugačiji ciklus treninga - rekao je Murinjo.

Temperamentni strateg je takođe nezadovoljan zbog toga što se ne zna kada će dva mančesterska kluba odigrati svoje zaostale mečeve.

- Od početka sezone imamo posebne okolnosti. Počela je na pogrešan način, dva kluba su u startu imali meč zaostatka. Krenulo je u septembru, a nama su tek u decembru rekli kad bi ti mečevi mogli da se odigraju. Sada ima još zaostalih mečeva. Imate tu i akumulaciju žutih kartona... Taj 19.mart nije kraj prvog dela, jer na primer i da imamo 19 mečeva, nismo odigrali nijednom sa Fulamom. Ima mnogo toga što nije u redu, ali ponavljam, takva je situacija - zaključio je Murinjo.

Totenhem naredni meč u Premijer ligi igra protiv Lidsa na svom terenu. Taj susret je na programu 2. januara od 13.30.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(B92)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)