IBRA SE POMIRIO SA SELEKTOROM: Švedska sa Zlatanom na Evropskom prvenstvu?

Novosti online

02. 01. 2021. u 15:29

ZLATAN Ibrahimović sve bliže je povratku u reprezentaciju Švedske za koju je poslednji susret odigrao na Evropskom prvenstvu 2016. godine.

ИБРА СЕ ПОМИРИО СА СЕЛЕКТОРОМ: Шведска са Златаном на Европском првенству?

Foto: Tanjug/Spada/LaPresse via AP

Ibrahimović je u novembru imao sastanak sa švedskim selektorom Janeom Andersonom koji je za švedske medije izjavio da je otvoren za razgovor o povratku napadača Milana.

- Ako Zlatan otvori vrata, pričaćemo. Ono što smo rekli jedan drugom ostaće privatna stvar - rekao je Anderson za švedske medije, a prenosi La Gazeta delo Sport.

Ibrahimović je na tom sastanku raščistio neke stvari s Andersonom koga je otvoreno kritikovao zbog izostavljanja Dejana Kuluševskog iz startne postave u utakmici Lige nacija protiv Francuske u septembru.

Na pomenutom sastanku Ibra je izgladio stvari sa selektorom, a kasnije je i pojasnio u čemu je bio problem.

- Pričao sam sa selektorom i objasnio sam mu situaciju. Tokom 20 godina pravio sam put onima koji nisu dobrodošli, a to su stranci iz raznih sredina. Kada je on došao na mesto selektora, doneo je drugačije odluke i zatvorio vrata svega što sam radio 20 godina. To mi se nije svidelo. Požalio sam se jer je Dejan izostavljen iz startne postave. Juventus je potrošio mnogo novca na njega, ali on nije igrao za reprezentaciju. Nedostaje mi Švedska. Vratio bih se ako ću se osećati dobro, ali moja prisutnost ne bi trebalo da uznemirava bilo koga. Videćemo šta će se desiti kada dođe pravi trenutak rekaoje Ibrahimović.

Ibrahimović je za Švedsku odigrao 116 utakmica i postigao 62 pogotka, a poslednji nastup upisao je na EURU 2016. godine kada je Švedska ispala u grupi.

Ove godine Švedska se nalazi u grupi sa Španijom, Poljskom i Slovačkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVE INFORMACIJE: Evo u kakvom je stanju sin Dejana Stankovića