ZVEZDA BI OPET DA KUPUJE U ITALIJI: Fudbaler Lećea na meti crveno-belih (VIDEO)

Novosti online

03. 01. 2021. u 08:46

DO sada su u Crvenu zvezdu u zimskom prelaznom roku stigli Aksel Bakajoko i Slavoljub Srnić, ali čelni ljudi crveno-belih rade na dodatnom jačanju tima.

ЗВЕЗДА БИ ОПЕТ ДА КУПУЈЕ У ИТАЛИЈИ: Фудбалер Лећеа на мети црвено-белих (ВИДЕО)

Foto: EPA-EFE/ABBONDANZA SCURO LEZZI

Od kada je Dejan Stanković seo na klupu šampiona Srbije nekoliko igrača sa Aprenina je stiglo na "Markananu" - Dijego Falćineli (Bolonja) i pomenuti Bakajoko (Inter).

Zvezda je sada naciljala još jednu meti iz Italije. U pitanju je 28-godišnji Filipo Falko, javlja novinar Alfredo Pedula.

Falko je član Lećea i igra veoma dobro ove sezone u Seriji B, na 10 utakmica postigao je dva pogotka, dok je pošle takmičarske u najjačem rangu italijanskog fudbala na 30 mečeva uspeo četiri puta da se upiše u strelce.

Inače, njega zovu "Mesi iz Salenta", a još klubova je zainteresovano za ovog igrača osim Zvezde. Navodi se da su to Parma, Krotone, kao i jedan klub iz Emirata. Njegova cena se procenjuje na 1,5 milion evra.

Falko je vrlo raznovrstan igrač, koji može da pokriva pozicije polušpica, lažnog centarfora i samog špica. Takođe, dobro izvodi slobodne udarce.

Ostaje da se vidi da li će crveno-beli uspeti da ga privole da dođe u Beograd, a adut u pregovorima može da bude Evropa i dvomeč sa Milanom.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima