PANTELIĆ NEMA DILEMU: Srbija želi Piksija

Novosti online

05. 01. 2021. u 18:44

RANIJE u toku dana, u medijima se pojavila informacija da će ili Savo Milošević ili Dragan Stojković biti novi selektor Srbije.

ПАНТЕЛИЋ НЕМА ДИЛЕМУ: Србија жели Пиксија

Marko Pantelić i Ljubiša Tumbaković Foto N. Paraušić

"Kao neko ko je dobio mandat od Izvršnog odbora FS S da predloži selektora, a iza svega stojim svojim imenom i prezimenom, želim da istaknem da fudbalska Srbija, od severa do juga, želi Dragana Stojkovića za selektora", izjavio je zamenik predsednika FSS Marko Pantelić povodom spekulacija u medijima na temu izbora selektora A reprezentacije.

Ranije danas, pojedini mediji su objavili da je Savo Milošević "viđen" kao novi selektor.

"Sa Piksijem su obavljeni razgovori i nije sporna njegova želja, ali mora o svemu da razmisli jer poznato je da ima obaveze u Kini. I to je jedina istina kada se radi o izboru selektora nacionalnog tima. Dragan Stojković je bio i ostao naš prvi izbor, razgovarali smo otvoreno i svi bismo bili srećni kada bi se prihvatio selektorskog posla", rekao je Pantelić Tanjugu.

Ne želim ni gram sumnje u našu iskrenu želju da poverimo ovu odgovornu funkciju legendi srpskog i jugoslovenskog fudbala, podvukao je Pantelić.

"Očekujemo narednih dana Stojkovićev odgovor, nadamo se pozitivan, i to je jedini razlog zašto još nismo izabrali novog selektora. Savez, znači, nije sporan, Srbija hoće Piksija, odluka je samo na Piksiju. Sve bi, dakle, trebalo da bude poznato u narednih nekoliko dana, jer iskreno više nemamo vremena da čekamo i mora uskoro da se izađe sa definitivnim predlogom pred IO FSS", istakao je Pantelić.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)