MIJAILOVIĆ: SAVIĆEVIĆU JE MESTO NA MARAKANI! Dejo je deo istorije Crvene zvezde

Novosti online

08. 01. 2021. u 10:44

PREDSEDNIK Crvene zvezde Svetozar Mijailović smatra da je Dejanu Savićeviću, kao legendi kluba, mesto na Marakani na utakmici protiv Milana.

МИЈАИЛОВИЋ: САВИЋЕВИЋУ ЈЕ МЕСТО НА МАРАКАНИ! Дејо је део историје Црвене звезде

FOTO: M. Vukadinović

Ističe da poziv direktora Zvezdana Terzića i dalje važi.

- Crvena zvezda je jedinstven kolektiv. U Crvenoj zvezdi je svaki čovek odgovoran za ono što radi. Taj poziv, ako ga je uputio Zvezdan Terzić kao direktor, uputio ga je istovremeno i predsednik kluba. Ne bih ništa dodavao niti oduzimao, jer taj poziv ne može biti nešto na čemu će se Zvezda diferencirati - izjavio je Mijailović za Sputnjik.

Kako navodi predsednik crveno-belih, Terzić je rekao nešto izuzetno bitno, a to je da je Savićević jedan od igrača koji su obeležili jedan period kluba i koji je zaslužan za fantastične rezultate i njemu je, samim tim, mesto na stadionu "Rajko Mitić" u utakmici s Milanom, u kome je Savićević igrao po odasku iz Zvezde.

- S tog stanovišta, svi ljudi, fudbaleri, koji su pripadali istoriji Crvene zvezde i koji vole Zvezdu, uključujući i Deju, treba da imaju odnos prema Zvezdi, a ne prema pojedincima - navodi Mijailović.

Na pitanje da li misli da će se Savićević pojaviti na tribinama najvećeg srpskog stadiona u okršaju sa Milanom, Mijailović je kratko odgovorio, prebacivši lopticu u polje crnogorskog asa.

- To je njegov izbor - poručio je prvi čovek crveno-belih.

Utakmica šesnaestine finala Lige Evrope između Crvene zvezde i Milana igra se 18. februara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju