STANOJEVIĆ: Idemo korak po korak

Novosti online

08. 01. 2021. u 12:10

TRENER Partizana Aleksandar Stanojević na početku priprema za prolećni deo sezone poželeo je igračima uspešan rad i poručio da će ekipa ka ostvarenju ciljeva ići korak po korak.

СТАНОЈЕВИЋ: Идемо корак по корак

FOTO: FK Partizan

Stanojević je prozvao 36 fudbalera, crno-beli će do 14. januara trenirati na SC Teleoptik, a od 15. do 29. januara drugi deo pripremema odradiće u turskom Beleku.

- Drago mi je da smo opet zajedno. Ne znam kada je u poslednje vreme bilo 10-11 igrača iz omladinske škole. To je s jedne strane lepo, a s druge obavezujuće za vas, za sve nas, da znate šta znači nositi dres Partizana. Svi ovde treba da znamo šta je Partizan i da osećate zahvalnost što ste deo ove priče - rekao je Stanojević na SC Teleoptik.

Stanojević je istakao da je važno da mladi igrači shvate šta znači biti deo Partizana.

- Hoću da idemo u tom duhu, jer je to važnije od pravljenja rezultata i pobeđivanja, da shvatite koja je ova gromada od kluba i da to znate da nosite. Ne treba da mislimo da ćemo nešto lako dostići, sve moramo zajedno i nema nikakvih alibija. Mi smo Partizan - naveo je šef stručnog štaba crno-belih.

Stanojević je dodao da igrači moraju da budu spremni na jak ritam u narednom periodu.

- Želim vam uspešan rad, da prođemo bez povreda i da se sačuvate u celoj ovoj situaciji, a na terenu ću vam reći neke konkretnije stvari. Hvala klubu na podršci u ovim rezultatski teškim vremenima. Polako, korak po korak i biće to kako treba da bude - zaključio je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)