BRITANSKI MEDIJI SAZNAJU: Mitar na izlaznim vratima Fulama

Novosti online

08. 01. 2021. u 14:14

FULAM je rešio da proda srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, prenose ostrvski mediji.

БРИТАНСКИ МЕДИЈИ САЗНАЈУ: Митар на излазним вратима Фулама

EPA-EFE/Frank Augstein

Napadač orlova zabeležio je samo jedan start u poslednjih sedam Premijerligaških mečeva, a gol za Fulam nije postigao od septembra.

Mtrović je nedavno bio na meti kritika zbog toga što je prekršio protokol i Novu godinu dočekao u društvu reprezentativnog kolege i fudbalera Kristal Palasa Luke Milivojevića, ali to nije razlog mogućeg skorog razlaza.

Smatralo se da će Mitrović biti jedan od ključnih igrača Fulama u tekućoj sezoni, ali je menadžer londonskog tima Skot Parker promenio koncepciju napada, piše britanski portal, a prenosi Sportklub. Ipak, navodi se da ne postoji nikakav animozitet na relaciji Mitrović – Parker, ali da bi Fulam bio voljan da proda srpskog fudbalera u slučaju dobre ponude.

Aleksandar Mitrović je u redove „Kotidžersa“ stigao 2018. godine iz Njukasla, a nastupao je još za Partizan i Anderleht.

Za reprezentaciju Srbije do sada je odigrao 61 meč i postigao 36 golova, a nedostaju mu još tri da bi postao najbolji strelac u istoriji nacionalnog tima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)