MESI POSLAO PORUKU NEJMARU? Barselona nema više šanse, Argentinac na putu za Pariz

Novosti online

08. 01. 2021. u 22:22

LIONEL Mesi se nalazi na raskrsnici, uskoro će postati poznato gde nastavlja karijeru, a tim povodom iz Brazila stiže velika novost.

МЕСИ ПОСЛАО ПОРУКУ НЕЈМАРУ? Барселона нема више шансе, Аргентинац на путу за Париз

Foto: EPA-EFE/JASON SZENES

Naime, kako javlja tamošnji novinar Tijago Asmar, čuveni Argentinac je poslao VotsAp poruku Nejmaru, svom nekadašnjem saigraču, da će mu se pridružiti u klubu i postati deo "napada iz snova" PSŽ-a.

A otkud sad ta promena planova, i odlazak čuvenog Mesija u Pari Sen Žermen, u kome su glavne zvezde pomenuti Nejmar i Kilijan Mbape, dva najskuplje plaćena fudbalera u istoriji transfera?

Asmar ističe da je prvobitni Leov plan bio da, kada na leto napusti Barselonu, ode u Mančester siti kod svog nekadašnjeg trenera, Pepa Gvardiole.

Međutim, kako je sve vreme održavao prilično prijateljsku konverzaciju s Nejmarom, brazilski as ga je ubedio da bi za njega bilo bolje da dođe u "grad svetlosti" i pridruži mu se u pohodu na evropski vrh.

Tijago Asmar tvrdi da je sada Mesi poslao VotsAp poruku svom bivšem saigraču da će mu ponovo biti klupski kolega, čim mu aktuelni ugovor s Barsom istekne.

Ovih dana je, podsetimo, španski radio Kadena ser, lansiro informaciju da je Lionel Mesi kupio luksuzan aprartman u Majamiju, čime su se samo "podgrejali" nagoveštaji da bi mogao da zaigra za tamošnji fudbalski klub FK Inter Majami, u vlasništvu Dejvida Bekama.

Međutim, to je bila tek "druga, treća opcija" u njegovim planovima, a na prvom mestu je bilo "ponovno ujedinjenje s Gvardiolom", s kojim je dvaput osvojio Ligu šampiona.

Ipak, Nejmar je, prema tvrdnji pomenutog novinara iz njegove domovine, uspeo da ubedi bivšeg saigrača da se njemu i Mbapeu pridruži u Pari Sen Žermenu.

Mesi i Nejmar su, podsetimo, zajedničkim snagama osvojili dve španske titule i jednu u Ligi šampiona, kada su sa Luisom Suarezom bili deo ubojitog napadačkog trija, pre nego što je brazilski as otišao u PSŽ za rekordnih 222 miliona evra 2017. godine.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

„BELI“ NA PLUS 12: Fudbaleri kraljevačke Sloge u seriji dva uzastopna gostovanja