ZLATAN SE VRATIO: Veliko pojačanje za Milan protiv Torina

Novosti online

09. 01. 2021. u 15:38

NIJE mogao da pomogne saigračima u derbiju protiv Juventusa, ali hoće protiv drge ekipe iz Torina - Zlatan Ibrahimović se vraća na teren, nedelju dana ranije nego što se očekivalo!

ЗЛАТАН СЕ ВРАТИО: Велико појачање за Милан против Торина

Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Trener Milana Stefano Pioli očekivao ga je tek naredne nedelje, ali se Šveđanin oporavio na vreme za duel sa Torinom u 17. kolu Serije A.

Ibrahimović je povredio butni mišić u završnici utakmice protiv Napolija 22. novembra. On je zatim prošlog meseca povredio list i propustio je poslednjih osam utakmica.

U ekipi bi trebalo da bude i Hakan Čalhanoglu, koji je tokom nedelje imao problema sa skočnim zglobom, ali zbog povreda neće igrati Aleksis Salemakers i Ismael Benaser, dok su Rade Krunić i Ante Rebić i dalje u izolaciji zbog korona virusa.

Uoči večerašnje utakmice Milan je prvi na tabeli sa 37 bodova, bodom više od drugoplasiranog Intera i četiri više od trećeplasirane Rome.

Rosoneri su u sredu pretrpeli prvi poraz u ligi ove sezone, kada su izgubili od Juventusa sa 1:3 na San Siru. Juvenuts je četvrti na tabeli sa 30 bodova i utakmicom manje.

Sa Zlatanom u ekipi rosoneri dobijaju i iskustvo i kvalitet, a Šveđanin će imati više nego dovoljno vremena da uđe u formu za dvomeč protiv Crvene zvezde u šesnaestini finala Lige Evrope, 18. i 25. februara.

Pratite Novosti sport i na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIŠTA OD BAJERNA I ZIDANA? Velikan iz Engleske meta Francuza