ZBOG NJEGA JE ZLATAN NAPUSTIO REPREZENTACIJU: Nadam se da će Ibra zaigrati na EP

Novosti online

11. 01. 2021. u 17:21

Mladi fudbaler Juventusa Dejan Kuluševski uzburkao je javnost u Švedskoj najavom da očekuje Zlatana Ibrahimovića u reprezentaciji na predstojećem Evropskom prvenstvu.

ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ ЗЛАТАН НАПУСТИО РЕПРЕЗЕНТАЦИЈУ: Надам се да ће Ибра заиграти на ЕП

foto: EPA

- Dopisujemo se i nadam se da će Ibra igrati za Švedsku na Evropskom prvenstvu. To bi bilo odlično za celu Švedsku. On je moj idol i kad govori lepe stvari o meni to me čini vrlo ponosnim i to me podstiče da još više radim na treninzima - izjavio je Kuluševski za italijanske medije.

Zlatan Ibrahimović je najbolji strelac u istoriji švedske reprezentacije sa 62 gola u 116 nastupa. Iz reprezentacije se povukao 2016. godine, a odbio je da se vrati prošle godine u Ligi nacija jer selektor Anderson nije u prvi tim uvrstio Kuluševskog.

- Pričao sam sa selektorom i objasnio sam mu situaciju. Požalio sam se jer je Dejan izostavljen iz startne postave.Tokom 20 godina pravio sam put onima koji nisu dobrodošli, a to su stranci iz raznih sredina. Kada je on došao na mesto selektora, doneo je drugačije odluke i zatvorio vrata svega što sam radio 20 godina. To mi se nije svidelo.

Njih dvojica su pre mesec dana izgladili taj nesporazum i sve je izvesnije da će 39-godišnji majstor koji ove sezone u Milanu doživljava drugu fudbalsku mladost, ponovo obući žuti dres.

Švedska će na Euru nastupiti u grupi sa Španijom, Poljskom i Slovačkom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna