NIKOLA JOKIĆ ODGOVORIO ŠEKILU O'NILU: On valjda misli da je to sve isto! (VIDEO)

Novosti online

15. 01. 2021. u 13:37

Srpski reprezentativac Srbije Nikola Jokić je u pobedi Denvera nad Golden Stejt Voriosrima (114:104) učestvovao sa novim trip-dablom, petim u dvanaest utakmica. Na klupi Denvera oduševljeni su partijama Srbina, koji definitvno zna šta je najviše doprinelo pobedi.

НИКОЛА ЈОКИЋ ОДГОВОРИО ШЕКИЛУ ОНИЛУ: Он ваљда мисли да је то све исто! (ВИДЕО)

FOTO: AP

- Odbrana je donela pobedu. Mi smo na drugom mestu kada je u pitanju ofanziva, ali to je nešto što ide gore-dole. U pobedama je odbrana izgledala stvarno dobro, u porazima veoma loše. Ali, spustiti ovakav tim na 104 poena je stvarno dobra stvar - rekao je Jokić.

Srbina je u timu pratio Džamajkl Grin koji je bio nadomak dabl-dabla. 

- Volim da igram sa njim. On je neverovatan. Njegova energija, osećaj... Sve najbolje mogu da kažem za njega. On je agresivan, napada loptu, šutira. Kada napravi grešku, ispravi je. On je sjajan igrač - izjavio je Grin.

Majkl Meloun je takođe prokomentarisao učinak svojih najboljih košarkaša u timu. 

- U trećoj četvrtini je bilo gore-dole i mi i oni. U drugoj četvrtini sam samo hteo da igram bolje, imao sam dobru energiju. Šutirao sam nekako loše (0/4 za tri). Ali imao sam dobru energiju i to me je vuklo da igram sve bolje i bolje - dodao je Meloun. 

Jokić je prokomentarisao i Šekilovu grešku u uključenju, kada je opet zaboravio odakle dolazi Nikola. Naime, O'Nil mu se zahvalio na uključenju na ruskom jeziku, više o tome pročitajte OVDE.

- On, valjda, misli da je sve to isto - ukratko je odgovorio Jokić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024