BOAĆI U VOJVODINI? Evo šta o tome kaže Nenad Lalatović...

Novosti online

16. 01. 2021. u 10:26

Mediji u Gani preneli su informaciju da bi Ričmond Boaći, posle odlaska sa Marakane, karijeru mogao da nastavi u Vojvodini.

БОАЋИ У ВОЈВОДИНИ? Ево шта о томе каже Ненад Лалатовић...

FOTO: M. Vukadinović

Trener novosadske "Stare dame" Nenad Lalatović otkrio je, sa priprema iz Turske, koliko je realno se bivši ljubimac Delija preseli na "Karađorđe".

- I ja sam to čuo i čitao na portalima. Boaći je prekvalitetan igrač i sigurno je da bi za nas bio veliko pojačanje. Naravno da bih voleo da ga vidim u svojim redovima, ali mislim da to u ovom trenutku nije realno. Što se tiče špic igrača, ako budemo došli do te situacije da dovedemo igrače iz inostranstva, voleo bih da to budu dva-tri kvalitetna igrača, ali taj igrač koji bude došao u našu Vojvodinu i u našu Srbiju da zarađuje dobar novac sigurno bi bio naš najplaćeniji igrač. On zato mora da napravi veliku razliku. Taj špic igrač mora da da između 15 i 20 golova po sezoni. -  rekao je Lalatović za klupski sajt.

Šef struke Vojvodine apostrofirao je šta znači pravo pojačanje, uporedivši dolazak Umara Sadika u Partizan, koji je nastavio da blista i u španskoj Almeriji.

- Da pohvalim ovom prilikom Partizan, on je na primer pogodio sa Sadikom. On je za mene izvrstan igrač, koji pravi veliku razliku. Naravno, i Crvena zvezda je dovodila sjajna pojačanja, gde su njihovi stranci pravili razliku i rešavali mnoge utakmice, kao i Partizanovi. Ako prihvatimo to i želimo da dovedemo stranca, onda on mora da pravi razliku kao što prave razliku stranci u Crvenoj zvezdi i Partizanu. Da bude jako kvalitetan igrač - istakao je Nenad Lalatović.

Legiji iz Vašrave je nedavno Boaći navodno tražio 1.000.000 evra, što je novac koji nema ni poljski klub na raspolaganju. Osim toga, povremeni reprezentativac Gane ima ponude od Al Džazire iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i Al Hilala iz Saudijske Arabije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)