KAO GLIČ NA FIFI: Pogledajte pažljivo fotografiju, koliko igrača vidite? (VIDEO)

Novosti online

16. 01. 2021. u 21:55

FUDBALERI Bašakšehira i Sivaspora podelili su bodove (1:1) u utakmici turske Superlige. Meč su mogli da gledaju i ljubitelji fudbala u Srbiji, ali i oni kao i gledaoci širom sveta imali su dosta problema da na snegom pokrivenom terenu vide igrače gostujuće ekipe, koji su nastupili u potpuno beloj opremi?!

КАО ГЛИЧ НА ФИФИ: Погледајте пажљиво фотографију, колико играча видите? (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Inače, Bašahšehir je poveo u 38. minutu golom srpskog napadača Danijel Aleksića, a izjednačio je četiri minuta kasnije neidentifikovani igrač Sivaspora, za koga se kasnije ispostavilo da je reč o Hakanu Arslanu.

Ne samo da je gledaocima ispred malih ekrana - tribine stadiona Fatih Terim bile su iz dobro poznatih razloga prazne - bilo gotovo nemoguće da vide igrače Sivaspora, nego su organizatori utakmice napravili neverovatan propust jer nisu po pravilima obeležili linije koje ne smeju da ostanu bele u snežnim usloovima.

- Pada sneg u Istanbulu, a igrači Sivaspora pomislili su da je dobra ideja da izađu na teren u beloj opremi. Da, na ovoj fotografiji su dve ekipe, pogledajte pažljivo da biste uočili igrače Sivaspora - napisao je poznati turski Jutjuber Četin Jilmaz na Tviteru.

Bar je lopta bila crvena...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije