HRVAT ĆE IGRATI PROTIV ZVEZDE: Dileme su otklonjene, Mandžukić potpisuje za Milan

Novosti online

17. 01. 2021. u 15:44

MILAN je dobio veliko pojačanje za nastavak sezone. Dres "rosonera" zadužio je hrvatski fudbaler Mario Mandžukić.

ХРВАТ ЋЕ ИГРАТИ ПРОТИВ ЗВЕЗДЕ: Дилеме су отклоњене, Манџукић потписује за Милан

Foto: AP

Italijanski mediji tvrde da je posao završen, saradnja je dogovorena i iskusni napadač će postati član kluba sa "San Sira".

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano tvrdi da bi u narednih dva dana trebalo da se obave lekarski pregledi i da nekadašnji igrač Juventus stavio paraf na ugovor sa trenutnim liderom Serije A.

Mandžukić u Milan dolazi kao slobodan igrač, nakon što se u leto prošle godine rastao sa katarskim Al Duhailom. On će do kraja sezone zaraditi 1.500.000 evra, plus bonusi.

Sjajni napadač će imati priliku da odmeri snage sa Crvenom zvezdom u šesnaestini finala Lige Evrope. Prvi meč ovih timova igra se 18. februara na stadionu "Rajko Mitić".

Ovaj 34-godišnjak iz Slavnoskog broda je tokom bogate karijere igrao za Zagreb, Dinamo, Volfsburg, Bajern, Atletiko Madrid, Juventus i već pomenuti Al Duhail.

Za reprezentaciju Hrvatske nastupio je 89 puta, a nema dileme da mu je najveći uspeh sa državnim timom finale Svetskog prvenstva 2018.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)