OGLASILI SE SOLSKJER I KLOP: Evo šta su treneri Junajteda i Liverpula rekli posle derbija

Novosti online

17. 01. 2021. u 21:46

LIVERPUL i Mančester junajted odigrali su nerešeno - 0:0 u derbiju 19. kola Premijer lige. Utiske posle utakmice izneli su trener oba kluba, Jirgen Klop i Ole Gunar Solskjer.

ОГЛАСИЛИ СЕ СОЛСКЈЕР И КЛОП: Ево шта су тренери Јунајтеда и Ливерпула рекли после дербија

Foto: EPA-EFE/Michael Regan/POOL

Možda je remi i najrealniji ishod, ali stiče se utisak da su "crveni đavoli" bili bliži pobedi, bar po prilikama koje su propustili. Dve kolosalne nisu iskoristili Bruno Fernandeš i Pol Pogba.

- Nismo zaslužili tri boda jer nismo igrali dovoljno dobro. Nismo se nametnuli u igri, pogotovo u prvom poluvremenu. Rasli smo u igri i pokušali da stignemo do pobede u drugom poluvremenu, stvorili smo dve velike šanse. Možemo da igramo bolje od ovoga, to znamo. Možemo da budemo staloženiji, da imamo više loptu u svom posedu. Morali smo zaista često da se branimo i prečesto smo i davali loptu. Nekoliko stvari moramo da poboljšamo - rekao je Solskjer.

Norveški stručnjak ne krije da je razočaran rezultatom.

- Moram da budem i iskren i kažem da sam u ovom trenutku razočaran. Uz povrede koje smo imali u poslednje vreme želeli smo da dođemo ovde i ostvarimo rezultat. Nismo, ali bod može biti u redu ako pobedimo sledeći meč - zaključio jetrener Junajteda.

Liveprul bi ovo kolo mogao da završi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige ukoliko Mančester siti pobedi Kristal Palas.

- Nemam lako objašnjenje. Uvek smo propustali šanse, čak i u utakmicama koje smo dobijali, imali smojoš jednu koju smo uspevali da iskoristimo. Morali smo da budemo dobri da bismo osvojili bod. Mislim da smobili dovoljno dobri i za tri boda, ali nismo dali gol. Ovi trenuci se dešavaju u fudbalu, kada ne možete da objasnite zbog čega ne postižete golove iz svih uglova, kao što smo to uradili protiv Kristal Palasa (7:0). Morate da stvarate šanse, stvarate i stvarate, onda ćete postići gol - rekao je Klop.

Treba reći da su za "crvene" na ovom meču štopere igrala dvojica vezista - Fabinjo i Džordan Henderson.

- Mislio sam da smo učinili dovoljno za pobednu, poslebno u prvom poluvremenu. Imali smo dosta loptu u posedu, stvarali šanse, ali jednostavno nismo našli put do mreže. Naša igra nije bila na na nivou standarda u poslednjih nekoliko nedelja. Moramo da nastavimo naporno da radimo i poboljšavamo se. Nećemo sada stati - zaključio je Nemac.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

RUSIJA NE PRAŠTA: Ovako je kažnjen Srbin koji je pokazao srednji prst pred milionskim auditorijumom