ZVEZDA GA SE OLAKO ODREKLA: Veljko Simić zatresao mrežu u dresu Voše!

Novosti online

19. 01. 2021. u 20:21

FUDBALERI Vojvodine remizirali su sa ekipom ukrajinske Zorje rezultatom 2:2 (1:1) u drugom pripremnom meču u Beleku.

ЗВЕЗДА ГА СЕ ОЛАКО ОДРЕКЛА: Вељко Симић затресао мрежу у дресу Воше!

FOTO: FK Vojvodina

Zorja je povela golom Komčenovskog u petom, izjednačio je Zukić u 16. minutu, da bi Veljko Simić preokrenuo u 61. minutu, a konačnih 2:2 postavio je Nazarina u 77.

Vojvodina je imala prvu priliku na utakmici, već u drugom minutu preko Vukadinovića, ali su Ukrajinci bili ti koji su postigli prvi pogodak na meču. U petom minutu, Komčenovski je napravio sjajan solo prodor kroz sredinu, iznenadio je odbranu Vojvodine i Saničanina i matirao Vukliša za 0:1.

Posle lepe akcije i centaršuta Bjekovića sa desne strane, Gemović je glavom vratio sa jedne na drugu stativu, a tamo je na pravom mestu Zukić koji takođe glavom šalje loptu pod prečku za 1:1.

Po isteku sata igre, videli smo najlepšu akciju Vojvodine, Devetak je oštro centrirao sa levog boka, Čović je maestralno odložio za Simića, koji neometano pogađa za preokret i vođstvo „stare dame“ – 2:1.  

U 77. minutu, Nazarina  je prevario golmana Simića iz slobodnog udarca iskosa sa desne strane, sa 22, 23 metra, prebacivši loptu preko živog zida u prvi ugao – 2:2.

Nikola Simić se iskupio za primljeni gol, u 87. minutu je Zorja imala  najbolju šansu na utakmici, posle akcije sa desne strane, napadač ukrajinskog tima je ostao sam na petercu, ali je golman Vojvodine odlično intervenisao.

Tempo igre je u finišu očekivano opao, promene rezultata nije bilo, pa je Vojvodina zabeležila i drugi remi na pripremama, nakon što je remizirala i sa turskim Altajem, pre tri dana (1:1).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili