FRANCUZU PRETI OTKAZ: Zidan blizu kraja

Novosti online

21. 01. 2021. u 19:48

ZINEDIN Zidan nije doživeo teži poraz otkako je seo na klupu Reala i zbog toga mu preti otkaz.

ФРАНЦУЗУ ПРЕТИ ОТКАЗ: Зидан близу краја

FOTO: AP

Blamaža "kraljeva" protiv trećeligaša Alkojana u Kupu kralja i poraz (1:2) od ekipe koja je zbog crvenog kartona igrala sa desetoricom u polju, sa 41-godišnjim golmanom među stativama, ozbiljno je uzburkala vode u prestonici Španije i prema pisanju uglednog lista "Marka", Francuz bi do leta mogao da bude bivši.

- Odgovornost je na meni. Morali smo da dobijemo utakmicu protiv trećeligaša, ali nismo uspeli. Eliminacija nije sramota, takve stvari se stalno događaju u fudbalu. Poraz je uvek povod za razgovor sa upravom, desiće se šta treba da se dogodi - pričao je Zidan, vruće glave posle neočekivanog ispadanja.

Ipak, prema pisanju "Marke", Florentino Perez, predsednik Reala i ostatak uprave neće odmah preseći. U gospodskom maniru će se poneti prema igračkoj i trenerskoj legendi kluba i najverovatnije će Zidan na funkciji ostati do leta. Međutim, sve više od toga je u oblaku neizvesnosti.

Podsetimo, Zidanu je ovo drugi mandat na klupi Madriđana, osvojio je Primeru prošle sezone, dok je prvi put bio uspešniji sa tri vezane Lige šampiona...

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere