SJAJAN POČETAK ZVEZDE: Crveno-beli pregazili Slask, Falćineli podesio nišanske sprave (VIDEO)

Č. V.

22. 01. 2021. u 17:02

FUDBALERI Crvene zvezde pregazili su Slask sa 4:0 u prvoj pripremnoj utakmici u Antaliji.

СЈАЈАН ПОЧЕТАК ЗВЕЗДЕ: Црвено-бели прегазили Сласк, Фалћинели подесио нишанске справе (ВИДЕО)

FOTO: FK Crvena zvezda

Odlučio se trener crveno-belih Dejan Stanković da meč počne možda i najjači sastav u ovom trenutku.

Tako su se u startnih 11 našli: Borjan - Gajić, Pankov, Degenek, Rodić - Sanogo, Kanga - Ben, Ivanić, Bakajoko - Falćineli.

Na startu duela viđeno je opipavanje pulsa na obe strane. A onda se u 20. minutu desila prva izmena, iz igre je izašao Bakajoko koga je zamenio Željko Gavrić. I dalje je nejasno da je pojačanje Zvezde zamenjeno iz taktičkih razloga ili je u pitanju povreda.

Kako je vreme odmicalo crveno-beli su pleli mrežu oko gola Poljaka. Do gola su stigli u 34. minutu kada je Mirko Ivanić postigao gol posle odličnog centaršuta iz kornera, ostao je sam na levoj strani i doneo vođstvo Zvezdi.

Nije se dugo čekalo na novi pogodak. Strelac je bio Dijego Falćineli koji se najpre odlično zagradio, a onda sjajnim udarcem pogodio gornji levi ugao gola Slaska.

Ista slika viđena je i u nastavku utakmice. Zvezda je brzo stigla do trećeg gola - i opet Falćineli. Očigledno da je Italijan namestio nišanske sprave.

Bila je to odlična akcija izanranika Dejana Stnakovića. Napad je počeo od Popovića, zatim je Gajić poslao dijagonalu sa desne strane, loptu prihvatio Ivanić, pa proigrao Rodića, a on spojio sa golom Falćinelija.

Četvrti gol za crveno-bele bio je delo Milana Pavkova. Nakon tog pogotka šampion Srbije je mirno priveo utakmicu kraju.

Zapratite Novosti sport na Fejsubku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)