REAL VELIKI I U PORAZU: Kraljevski klub nagradio igrače Alkojana

Novosti online

23. 01. 2021. u 11:27

ŠPANSKI kup Kralja i ove sezone doneo je brojna iznenađenja.

РЕАЛ ВЕЛИКИ И У ПОРАЗУ: Краљевски клуб наградио играче Алкојана

FOTO: cdalcoyano.com

Trećeligaš Navalkanero izbacio je Eibar pa će u osmini finala igrati sa prošlosezonskim polufinalistom Granadom.

Kornela nije imala snage za još jednu senzaciju, iako je posle eliminacije madridskog Atletika bila blizu i protiv svog gradskog "rivala" Barselone (poklekla tek posle produžetaka 0:2), ali zato je šok, senzaciju, čudo, napravio Alkojano izbacivanjem madridskog Reala, takođe posle produžetaka 2:1.

Zinedinu Zidanu dodatno se uzdrmala trenerska stolica posle poraza od desetorice trećeligaša, ali kraljevski klub je i u ovom porazu pokazao koliko je veliki!

Dan nakon velike pobede igrače Alkojana na treningu je dočekalo iznenađenje. Kraljevski klub je ispunio obećanje i poslao dresove trećeligašu iz pokrajine Alikante.

Naime, svi igrači Alkojana su pre utakmice otkrili čije dresove bi voleli da dobiju, a dan kasnije želja im je i ispunjena.

- Igrači i osoblje Alkojana žele da se zahvale Real Madridu na velikom poklonu koji su nam poslali - dresovima Reala. Hvala vam - poše u objavi na zvaničnom Fejsbuk nalogu kluba.

Luka Modrić, Karim Benzema i Serhio Ramos bili su najtraženiji sa po tri dresa, Toni Kros je bio želja dvojice igrača Alkojana, a po jednom su zatraženi dresovi golmana Kurtoe, Kazemira, Valverdea i Mendija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MILOJEVIĆ PRED DERBI: Stvorila se slika da kad neko uzme titulu, a ne pobedi derbi, nije bolji