DARIJO SRNA POSETIO CRNO-BELE NA TRENINGU Uvek je lepo sa prijateljima (VIDEO)

Milan BLAŽIĆ

23. 01. 2021. u 12:46

DOBRO poznato lice na prepodnevnom treningu Partizana. Nekadašnji as, a sada sportski direktor Šahtjora iz Donjecka, Darijo Srna iskoristio je slobodno prepodne da se u sportskom kompleksu hotela “Kaja Palaco” sretne sa brojnim prijateljima iz crno-belog tabora.

ДАРИЈО СРНА ПОСЕТИО ЦРНО-БЕЛЕ НА ТРЕНИНГУ Увек је лепо са пријатељима (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

- Lala je bio na večeri kod mene pre nekoliko dana, veliki moj prijatelj Duljaj takođe, sa Dekijem Stankovićem sam se video isto. Sad sam peckao Stojkovića malo za gol koji sam mu dao iz slobodnog udarca, drago mi je što vidim i Lazara Markovića, trenera Stanojevića... Bitno je da smo se sreli posle dužeg vremena, jako je lepo da imamo priliku da se vidimo.

Čovek koji dugi niz godina uživa status kakav je i zaslužio partijama u Šahtjoru ne krije da pomno prati zbivanja u našem fudbalu.

- Uvek pratim klubove sa prostora bivše Jugoslavije. Partizan igra standardno dobro, Zvezda je sada bolja, Vojvodina je osvojila Kup, svi moji prijatelji su u vrhu.

Očekivao se duel Srbije i Hrvatske na Evropskom prvenstvu, ali do njega neće doći.

- Iznenađen sam što se Srbija nije plasirala na Evropsko prvenstvo, ali ne bih da ulazim u detalje. Hrvatska je ispred svih danas i organizaciono i to pokazuju i rezultati. Uvek želim da selekcije sa naših prostora stignu što dalje i postignu bolje rezultate.

U Srninom “tefteru” uvek ima mesta za fudbalere iz nekadašnje zajedničke države.

- Ima interesantnih igrača sa ovih prostora,pratimo pa ako se neko bude poklopio sa našim ukusom razgovaraćemo. Doći ću i na beogradski derbi kad prođe sve ovo sa koronom - završio je Srna.

EVROPSKI PEH ŠAHTJORA

PRISETIO se Srna u razgovoru sa srpskim novinarima i čudnog raspleta u grupi Lige šampiona iz koje se Šahtjor prebacio u eliminacionu fazu Lige Evrope.

- Dobili smo dva puta Real, oba puta izgubili od Menhengladbaha i igrali dva puta nerešeno. Jasno je da smo mogli i bolje da prođemo i sad se spremamo za mečeve sa Makabijem iz Tel Aviva i još više za trku u prvenstvu sa Dinamom iz Kijeva koji nam beži jedan bod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)