SRPSKO VEČE U BUNDESLIGI: Kostiću asistencija i gol, Jović ponovo strelac! Poraz Leverkuzena i Štutgarta

Novosti online

23. 01. 2021. u 17:28

RAPSODIJA u timu Ajntrahta viđena je na gostovanju Armeniji Bilefeld gde je tim iz Frankfurta uspeo da ubedljivo slavi uz gol Kostića i Jovića.

СРПСКО ВЕЧЕ У БУНДЕСЛИГИ: Костићу асистенција и гол, Јовић поново стрелац! Пораз Леверкузена и Штутгарта

FOTO: EPA

Nije uspeo Bilefeld da napravi podvig. Od 25. minuta krenula je igra gostiju. Anderson Silva je bio strelac. Dva minuta kasnije Junes je proigrao Filipa Kostića nakon kornera, a Srbin je sa blizu 30 metara poslao loptu u mrežu. 

Potom je u 33. minutu spustio loptu nakon odbitka Andersonu Silvi za 3:0. Kordova je u 36. minutu uspeo da smanji zaostatak, na poluvreme se otišlo rezultatom 3:1. 

Nastavila je da se ruši igra domaćina kao kula od karata. Prvo je Nilson postigao auto-gol u 51. minutu. 

U 66. minutu na teren je ušao Luka Jović, Dobio je Srbin dobru loptu u 75. minutu u srcu šesnaesterca i tako postigao treći gol u dva meča za Ajntraht

Augzburg je slavio protiv Union Berlina 2:1. Nidelehner je u 17. minutu doneo prednost domaćinu. Za poravnanje rezultata pobrinuo se Ingvarsten u 25. minutu, a Niderlehner u 47. postavlja konačnih 2:1. Imao je Ingvarsten priliku sa bele tačke da poravna u 56. minutu, ali je promašio gol. 

Bajer Leverkuzen je dočekao Volfsburg, a gosti su slavili "minimalcem" 1:0. Jedini gol postigao je Baku u 35. minutu. 

Frajburg je dočekao Štutgart. Poveli su gosti u 7. minutu duela. Sedam minuta kasnije poravnao je Demirović, a konačnih 2:1. postavio je Jeong Vu-Jong. Priliku da gostima donese bod imao je Gonzales u 45. minutu sa penala, ali je bio neprecizan. 

Prštalo je od golova i na duelu Majnca i Lajpciga. Slavio je domaćin rezultatom 3:2, a gosti su u dva navrata vodili. Adams je "bikovima" doneo prednost u 15. Minutu.

Izdjednačio je Niakate u 24. Halsenberg šest minuta kasnije uspeva da ponovo Lajpcigu donese vođstvo, a drugim kolom Niakatea Majnc dolazi do poravnanja u 35. minutu. Konačnih 3:1 postavio je Barero u 50. minutu. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)