ČOLOVIĆ IZ DANDALKA PREŠAO U ČUKARIČKI: Svi pitaju zašto sam se vratio u Srbiju

Beta

24. 01. 2021. u 12:24

NOVI fudbaler Čukaričkog Stefan Čolović rekao je danas da je morao da ode iz Irske, gde je igrao za Dandalk, jer nije imao satisfakciju zbog toga što je cela država "zaključana", a i liga je manje kvalitetnija od srpske.

ЧОЛОВИЋ ИЗ ДАНДАЛКА ПРЕШАО У ЧУКАРИЧКИ: Сви питају зашто сам се вратио у Србију

Foto: FK Čukarički

"Svi pitaju zbog čega sam se vratio, ali morao sam, nisam više mogao da izdržim. Otišao sam iz Proletera u Irsku sa željom da promenim nešto. Najlepše tri godine sam proveo u Proleteru, ali sam se zasitio. Stigla je ponuda iz Dandalka, ponudili su mi dobre uslove i nije bilo razloga da ne odem. Tamo sam deset meseci bio bukvalno sam, uz to cela zemlja je bila zaključana. Nisam više imao satisfakciju, a i naša liga je daleko kvalitetnija", rekao je Čolović za sajt kluba.

Čolović je drugo pojačanje Čukaričkog u zimskom prelaznom roku, posle napadača Đorđa Jovanovića.

Prethodnih godinu dana proveo je u irskom Dandalku, nakon tri tokom kojih je bio u novosadskom Proleteru.

"Upoznao sam mnogo dobrih ljudi, ali da mi je neko rekao pre puta u Irsku da će biti, tako ne bih prihvatio ponudu. Nije poenta da se mučim i da budem nesrećan. Hteo sam da se vratim u svoju zemlju i da igram fudbal. Iz Srbije igrači ne bi trebalo da idi po svaku cenu, mada razumem i kad odu jer je teška situacija", kazao je Čolović.

On je naveo da je izabrao Čukarički zbog toga što je to jedan od najstabilnijih klubova u Srbiji, da mu je to bila želja i da se lako dogovorio sa čelnicima.

Dodao je da poznaje skoro sve igrače, da se vidi da je na Banovom brdu "zdrava sredina" i odlična atmosfera, kao i da će mu biti potrebno malo vremena da se spremi sa ekipom.

Čolović je istakao da je Evropa uvek izazov i da će biti velika borba za četvrto mesto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAKO KLINCI RASKIDAJU VEZE: Predsednik Napretka opleo po bivšem treneru