ŠANSA KOJA SE NE PROPUŠTA: Selektor Ilija Stolica veruje da će mnogi igrači da iskoriste poziv u nacionalni tim

N.ILjUKIĆ

25. 01. 2021. u 00:01

SAD i ko zna kad! Sa ovom devizom većina igrača fudbalske reprezentacije Srbije će da počne prijateljski meč s druge strane Atlantika protiv Dominikanske Republike.

ШАНСА КОЈА СЕ НЕ ПРОПУШТА: Селектор Илија Столица верује да ће многи играчи да искористе позив у национални тим

Foto: Nebojsa Parausic

Selekcija koju je trener mlade reprezentacije Ilija Stolica sastavio od fudbaera iz domaće Superlige i poveo na ovaj dalek put ima samo jedan zadatak: da ne razočara. Već u ponedeljak u 22 sata u Santa Domingu.

Dominikanska Republika je 159. na FIFA rang listi, Srbija je na 30. mestu, ali dobra vest u najavi ovog meča i za jedne i za druge je što se konačni ishod neće uzimati u obzir kada se bude pravio novi redosled, jer se meč ne igra u terminu koji određuje svetska kuća fudbala.

- Došli smo na drugi kontinent i polako smo se privikli na vremensku, ali i temperaturnu razliku. Dočekalo nas je pravo leto u Santa Domingu i već nekoliko dana treniramo na Olimpijskom stadionu u glavnom gradu. Na njemu ćemo odigrati i ovaj meč. On je zbog nekoliko stvari važan za sve nas, najviše za fudbalere koji su se odazvali pozivu i žele da iskoriste jednstvenu priliku da odigraju prvi meč za "A" selekciju svoje zemlje. Ja iskreno želim da nekima od njih ovo ne bude i poslednji nastup za nacionalni tim - kaže Ilija Stolica.

Inače, domaćin se trudi da bude na usluzi gostima iz Srbije, ali stanje terena na Olimpijskom stadionu nije idealno, pa bi to mogao da bude problem za obe selekcije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)