BOMBA NA "MARAKANI": Zvezda dobila ogromno pojačanje u odbrani

Novosti online

25. 01. 2021. u 18:42

FUDBALER Bajer Leverkuzena Aleksandar Dragović nadomak je prelaska u Crvenu zvezdu, prenosi "Mozzartsport".

БОМБА НА МАРАКАНИ: Звезда добила огромно појачање у одбрани

Foto: N.Paraušić

Štoper "farmaceuta" od leta če biti slobodan igrač i tada bi trebalo da stigne na stadion "Rajko Mitić", a predugovor sa šampionom Srbije bi trebalo da potpiše do kraja nedelje.

Očigledno su vešto krili ovo u Zvezdi. Na kraju se ipak dogodilo da reprezentativac Austrije obuče crveno-beli dres, a poznato je i da je veliki najvijač kluba iz Ljutice Bogdana.

Dragović kod trenera Leverkuzena Petera Boša igra standardno. Upisao je 18 nastupa (12 u Bundesligi i šest u Ligi Evrope), ali očigledno da neće biti produžetka saradnje sa momkom iz Beča.

U martu napuniti će 30 godina, može da pokriva pozicije štopera, ali i desnog beka. Kako se navodi, plata će mu iznositi blizu 500.000 evra na godišnjem nivou.

Nema sumnje da je Zvezda dobila veliko pojačanja u poslednjoj liniji tima. Posebno će biti važan u kvalifikacijama za evropska takmičenja.

Za reprezentaciju Austrije odigrao je 86 utakmica i postigao jedan gol, dok je ove sezone u dresu "farmaceuta" u Bundesligi uspeo jednom da se upiše u strelce.

Klub sa "Marakane" bi tokom zimskog prelaznog roka mogao da dobije pojačanje u vidu Filipa Falka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili