DERBI MOZZARTOVIH ŠAMPIONA Novi dresovi stigli u Paraćin

Mozzart promo

07. 02. 2021. u 12:00

SFS Borac i FK Jedinstvo odmeriće snage 3. marta u opremi koju im je donirala ova kompanija

ДЕРБИ МОЗЗАРТОВИХ ШАМПИОНА Нови дресови стигли у Параћин

FOTO: Mozzart promo

Kada se 3. marta bude igrao lokalni derbi u Paraćinu, na terenu će biti 22 igrača u Mozzartovim dresovima! SFS Borac i FK Jedinstvo će ukrstiti koplja u Srpskoj ligi istok i baš tada će debitovati u novoj opremi koju im je poklonio regionalni lider u priređivanju igara na sreću.

"Naš klub ima dugu tradiciju, osnovan je 1924. godine pod nazivom Borac. Tokom godina menjali smo lige i nivoe tamičenja. Danas smo stabilan član Srpske lige istok već nekoliko sezona. Proglašeni smo i sportskim udruženjem od posebnog značaja. Veoma smo zahvalni kompaniji Mozzart koja je prepoznala naš rad i donirala nam neophodnu opremu", - kaže predsednik skupštine SFS Borac Miodrag Perić. 

U ovoj ligi igraju još dva kluba koja je ova kompanija obradovala dresovima – FK Radan iz Lebana i FK Vlasina. 

Regionalni lider u priređivanju igara na sreću kroz svoje društveno-odgovorno poslovanje brine o svim segmentima zajednice, pa i o malim, lokalnim timovima. Mozzart je za četiri godine obradovao više od 5.000 sportista iz više od 140 klubova.

"Akcija Novi dresovi za nove šampione je pokrenuta kako bismo podržali i manje, lokalne klubove. Na ovaj način kompanija Mozzart pokazuje zahvalnost zajednici i sportu koji nam je doneo toliko radosti. Još mnogo klubova može da očekuje podršku naše kompanije", istakao je direktor korporativnih komunikacija Mozzarta Borjan Popović. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (0)

VELIKA TUGA: Preminuo mladi trener