VILANDER ZABRINUT ZA ĐOKOVIĆA: Organizatori krivi zbog Novakove povrede

Novosti online

13. 02. 2021. u 15:12

GLAVNA tema u Melburnu je stanje Novaka Đokovića, još niko ne zna ni da li će se Srbin pojaviti na terenu Rod Lejver arene.

ВИЛАНДЕР ЗАБРИНУТ ЗА ЂОКОВИЋА: Организатори криви због Новакове повреде

Foto: Printskrin

Krenula su nagađanja, a jedan od onih koji je stao u odbranu Srbina je i nekada njegov najveći kritičar Mats Vilander.

Vilander je uz Barbaru Šet vodio deo specijalnog programa posvećenog Australijan openu na Eurosportu, tokom kog su se dotakli i njegovih iskustava na turnirima vezanim za povrede.

Barbara je Vilandera upitala da li je nekada imao iskustvo poput Novakovog, koji je doživeo povredu tokom meča sa Tejlorom Fricom, na šta je Vilander odgovorio:

“Jesam imao povrede, ali nije mi se dogodilo da se povredim tokom turnira. Zabrinjava me ovo sa Novakom. Moram da kažem, taj znak “Melburn” je napisan istom farbom koja se koristi za linije, a znamo da su one mnogo klizavije”, rekao je Vilander, nakon čega je uputio zahtev organizatorima:

FOTO: AP

 

“Sklonite taj znak! Rafael Nadal voli da igra pozadi, a znak je previše blizu osnovne linije. Novaka takođe očekuje Miloš Raonić, koji igra brz tenis, pa morate da reagujete brzo. Zabrunut sam za Novaka, baš”, rekao je Vilander.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo da li će ga organizatori Australijan opena i poslušati.

Novak bi na teren trebalo da izađe u nedelju oko 10:30 po našem vremenu, kada bi trebalo da odmeri snage sa Kanađaninom Milošem Raonićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili