MORAĆE DA SE PAZE: Dvojici igrača Zvezde preti suspenzija

Novosti online

17. 02. 2021. u 10:33

FUDBALERI Crvene zvezde u četvrtak igraju meč šesnaestine finala Lige Evrope, a dvojica igrača posebno će morati da paze da ne dobiju žuti karton.

МОРАЋЕ ДА СЕ ПАЗЕ: Двојици играча Звезде прети суспензија

FOTO: N. Paraušić

Naime, ukoliko se Nemanja Milunović i Dijego Falćineli nađu u sudijskoj beležnici propustiće revanš na "San Siru".

Iskusni defanzivac je do sada u takmičenju skupio dve javne opomene - u meču sa Gentom u Beogradu, kao i u susretu sa Hofenhajmom, takođe na "Marakani".

Sa druge strane Italijan je prvi put "požuteo" na otvaranju Lige Evrope protiv nemačkog kluba, a drugi žuti karaton zaradio je u susretu sa Liberecom u Češkoj kada je rukom pokušao da postine gol i tako prevari sudije.

Inače, Falćineli je imao problem sa prednjom ložom - propustio je prva dva kola prolećne polusezone protiv Novog Pazara i Radničkog, ali trebalo bi da bude spreman za okršaj sa Milanom.

I Milunović je imao problema sa listom, pa ga nije bilo u Nišu, ali baš kao i Zvezdin napadač i on bi trebalo da bude deo poslednje linije tima ispred Milana Borjana.

Podsetimo, utakmica Zvezda - Milan igra se u četvrtak od 18.55.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!