DA SE ONA PITALA ZVEZDA BI VEČERAS IMALA PODRŠKU NAVIJAČA: Dr Kisić Tepačević pričala o Milanu, ali i otkrila jedan problem

Novosti online

18. 02. 2021. u 13:17

CRVENA zvezda i Milan će večeras od 18.55 igrati bez prisustva publike na stadionu, pošto je Krizni štab za borbu protiv korona virusa odlučio u poslednji čas da ne bude navijača zbog rizika od širenja zaraze.

ДА СЕ ОНА ПИТАЛА ЗВЕЗДА БИ ВЕЧЕРАС ИМАЛА ПОДРШКУ НАВИЈАЧА: Др Кисић Тепачевић причала о Милану, али и открила један проблем

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Situacija je mogla da bude i drugačija, a o tome je govorila i ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i soijalna pitanja, Darija Kisić Tepavčević, koja je i deo kriznog štaba.

Ona je bila za to da publike bude na stadionu uz primenu odgovarajućih mera za distanciranje, ali pošto nikada nije bila na utakmici, kolege su je razuverile da je nemoguće održati distancu na utakmici, da svi nose maske, i da je atmosfera potpuno drugačija kada vas na meču ponese atmosfera.

- Međutim, ja nikada nisam bila na utakmici. Kolege su mi rekle da je nemoguće organizovati navijače da sede na svakom drugom sedištu, da nose maske... da kada vas ponese euforija, emocije, atmosfera da je sve drugačije - rekla je ona u izjavi za K1 televiziju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba