KONAČNO ZBOGOM KRIZI? Vojvodina isplatila deo dugovanja igračima

S. B.

18. 02. 2021. u 19:21

PRVI prolećni trijumf iz trećeg pokušaja. Fudbaleri Vojvodine su u sredu, pobedom nad Voždovcem (2:0), posle poraza na startu, a zatim i remija, ponovo na kursu visokih ambicija. Problemi u uvertiri nastavka sezone oličeni u neisplaćenim zaradama, najavljivanom štrajku su prošlost, kako u klubu sa "Karađorđa" ocenjuju, zahvaljujući podršci FSS i jedinstvu klupskih struktura.

КОНАЧНО ЗБОГОМ КРИЗИ? Војводина исплатила део дуговања играчима

FOTO: N. Karlić

Naime, jedna od tri zaostale zarade je isplaćena, a u skorije vreme se očekuje da se dugovanja igračima i zaposlenima namire.

- Lično, smatram značajnijim činjenicu da su naši fudbaleri sa svečane lože stadiona u duelu sa Voždovcem imali podršku i sadašnjeg i bivšeg saziva Uprave kluba - kaže Dragoljub Samardžić, predsednik kluba.

- Takođe, imamo i podršku čelnika FSS, Slaviše Kokeze i Marka Pantelića, koji su prisustvom na "Karađorđu" potvrdili da su prepoznali ozbiljnost u radu, pomogli i podržali naše planove i ideje u narednih nekoliko godina. Dakle, najvažnije je da smo u složenoj situaciji pokazali jedinstvo i ozbiljnost u radu kluba.

Samardžić ne krije da su Novosađani imali krizu, kako kaže, "prazan hod u finansijama", ali ujedno naglašava da će sve svoje obaveze ispuniti do kraja.

- Pitam se, ko nije bio u krizi, kada ceo svet kuburi sa koronom, posebno opterećen protokom novca. Ne bežimo od svojih obaveza, sve će biti ispunjeno i isplaćeno, samo molimo za razumevanje i vreme. Kod nas ne vlada rasulo nego jedinstvo, posvećenost u radu u kojem se sve zna, ko, šta i kako. Znamo da može bolje, ali trenutno smo zadovoljni - kaže Samardžić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)