NOVI SELEKTOR IZABRAO SARADNIKE: Uz Piksija Kocić, Živković... a tu je i Japanac

N. ILjUKIĆ

22. 02. 2021. u 20:02

TOKOM ove nedelje će FSS da upriliči zvaničnu promociju selektora reprezentacije Dragana Stojkovića, a Piksi će probati da čvrstom rukom i sa novim stručnim štabom ponovo uvede red među "orlove", koje navijači u Srbiji već dugo tretiraju kao grupu "raspuštenih građana" koji se u Pazovi okupljaju više zbog razonode, manje zbog fudbala...

НОВИ СЕЛЕКТОР ИЗАБРАО САРАДНИКЕ: Уз Пиксија Коцић, Живковић... а ту је  и Јапанац

FOTO: M. Vukadinović

Selektoru bi u zavođenju reda, rada i discipline trebalo da pomogne i novi stručni štab, u kojem bi prvi pomoćnici trebalo da mu budu Bratislav Živković i Marko Perović.

Trener golmana će biti Aleksandar Kocić, koji je ovaj posao već radio kod četvorice selektora, Siniše Mihajlovića, Radovana Ćurčića, Dika Advokata i Ljubinka Drulovića.

Iz FSS će otići kondicioni trener Andreja Milutinović, a brigu o fizičkoj pripremi će ubuduće da vodi Japanac Kacuhito Kinoši, koji je Stojkoviću bio asistent u Guangdžou RF.

Ovo su ljudi koji će sa Piksijem pokušati da vrate "orlove" na pobednički kolosek, ali i da od njih naprave grupu koja hoće da prolije i krv, znoj i suze za nacionalni dres!

Poznato je i da će 12. selektor u istoriji reprezentacije Srbije da od starta okupljanja za martovske ispite u kvalifikacijama za Mundijal u Kataru uvede neka nova pravila i svoj "kućni red" u kući fudbala u Staroj Pazovi.

STOJANOVIĆ UMESTO MATIJAŠEVIĆA

NEKADAŠNjI golman šampionske generacije Crvene zvezde Stevan Stojanović trebalo bi da bude novi sportski direktor rperezentacije Srbije, prema predlogu Stojkovića. Ovo bi značilo da Vladimir Matijašević više ne bi obavljao ovaj posao na Terazijama 35.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)