ZVEZDA POTVRDILA: Katai igra u revanšu protiv Milana

Novosti online

23. 02. 2021. u 17:15

ODLIČNE vesti stižu za Zvezdu danas. Jutros se pojavila informacija da će Aleksandar Katai igrati u revanšu protiv Milana, a klub je sada to i potvrdio.

ЗВЕЗДА ПОТВРДИЛА: Катаи игра у реваншу против Милана

FOTO: M. Vukadinović

- Katai već sada trenira sa saigračima, a dozvola za igranje je svakako znak da oporavak ide u pravom smeru i da će naš ofanzivac biti u stanju da pomogne timu Dejana Stankovića u utakmici koja će svakako biti spektakl, kao što je to bio slučaj i prethodnog četvrtka. Katai je važan šraf u našem timu, a njegov izostanak predstavljao je veliki hendikep za crveno-bele, ali su uprkos tome, naši fudbaleri uspevali da ostvaruju sjajne rezultate. Vezni fudbaler je tokom jesenjeg dela sezone na 19 mečeva postigao 10 golova i zabeležio pet asistencija, što predstavlja sjajan učinak. Pogađao je i u Ligi Evrope, tako da bi upravo njegovo prisustvo moglo da pogura naš tim do eliminacije veoma kvalitetnog Milana - navodi se na sajtu Crvene zvezde.

Katai je na pauzu otišao sredinom novembra prošle godine, posle čega je bio podvrgnut određenim terapijama. 

Poslednji takmičarski meč odigrao je za reprezentaciju Srbije protiv Škotske 12. novembra, a posle toga  je usledila pauza. 

Prvi susret završen je rezultatom 2:2, a revanš je na programu u četvrtak od 21 čas. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)