DENVERU NIKAKO DA KRENE: Jokić otkrio šta ga najviše frustrira (VIDEO)

Novosti online

26. 02. 2021. u 09:26

MEČ je imao dramatičnu završnicu, Fakundo Kampaco je promašio šut za tri u poslednjoj sekundi meča, pa su Vizardsi slavili.

ДЕНВЕРУ НИКАКО ДА КРЕНЕ: Јокић открио шта га највише фрустрира (ВИДЕО)

Foto AP

Bio je to drugi poraz Nagetsa od Vizardsa u poslednjih osam dana, a Nikola Jokić je po završetku meča u kom je postigao 24 poena i 11 skokova uz sedam asistencija, bio vidno neraspoložen.

Na pitanje šta je to što najviše frustrira u ovom porazu, Jokić je rekao da je to činjenica da su izgubili još jedan meč.

"Ne znam šta da kažem, imali smo otvoren šut za pobedu, nismo uspeli da pogodimo. Ne znam, možda to što smo izgubili je nešto što najviše frustrira sve nas", rekao je Jokić. Srpski centar je prokomentarisao i situaciju prilikom šuta Kampaca u poslednjoj sekundi.

"Bila je otvorena situacija, ako pogodiš, svi će slaviti. Gledajući sad...Da, treba ići na polaganje. Ipak, da je Fakundo pogodio, svi bi rekli da je to bio dobar šut. Bio je to ipak dobar šut. Možda je stvarno trebalo ići na polaganje, što da ne, ali nismo i to je to", dodao je Jokić.

Poraz je ipak posledica određenog broja grešaka u igri. Denveru se ti problemi često dešavaju ove sezone.

"Izgubljene lopte su velika stvar u svemu. Imali smo ih ovog puta 18, to je mnogo. Ne samo te izgubljene lopte, mislim da smo im dozvolili mnogo lakih poena. Problem sa skokom je bio naročito u drugom poluvremenu, posebno u poslednjoj četvrtini, imali su pet ili šest skokova pod našim košem".

Sezona sa nastavlja, Denver uskoro očekuju još četiri gostovanja do Ol-star vikenda.

"Važno je da napravimo nekih momentum. Ovih poslednjih šest mečeva, rekao bih da je to najvažniji deo sezone. Dobili smo jednu, izgubili jednu, na poslednjih šest ili sedam na strani dobili smo samo jednom. Moramo da rešimo taj problem pobeđivanja na strani, jer će ovo što sledi biti najvažniji deo sezone", zaključio je najbolji igrač Denvera.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)