SLOVENCI BI DA VRATE KOKOŠKOVA: "Želimo da odemo na Mundobasket u najjačem sastavu"

Novosti online

09. 04. 2023. u 20:40

NAJVEĆI uspeh slovenačke košarke nosi potpis srpskog trenera Igora Kokoškova, koji je kao selektor predvodio "zmajčeke" do titule na Evrobasketu 2017. godine.

СЛОВЕНЦИ БИ ДА ВРАТЕ КОКОШКОВА: Желимо да одемо на Мундобаскет у најјачем саставу

Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Predsednik Košarkaškog saveza Slovenije Matej Erjavec izjavio je da postoji plan da se naš stručnjak, koji trenutno radi kao asistent u stručnom štabu Bruklin Netsa, vrati u nacionalni program.

- Želimo da sarađujemo sa Kokoškovim. To je tačno, ali je protumačeno na pogrešan način. Ne želimo ga na poziciji selektora. To čak nije ni moguće jer nam je potreban trener koji bi vodio tim i na Mundobasketu i tokom FIBA "prozora". Trener koji radi u NBA to ne može. Voleli bismo da nam se Igor priključi i da na Svetsko prvenstvo odemo u najjačem mogućem sastavu, što se tiče i igrača i trenera. Zato je neophodno da pronađemo kompromis, želimo da bude deo našeg tima - rekao je Erjavec.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024