MIROTIĆ PRELOMIO! Bomba je odjeknula, Nikola ima novi klub

Novosti online

15. 06. 2023. u 08:26

NIKOLA Mirotić je izabrao novu destinaciju.

МИРОТИЋ ПРЕЛОМИО! Бомба је одјекнула, Никола има нови клуб

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Prema informacijama prestižnog košarkaškog portala Sportando, jedan od najboljih košarkaša Evrope napustiće Barselonu i preći u Olimpiju iz Milana.

Navodno je posao već završen i Mirotić će naredne sezone nositi dres tima iz grada mode i ponovo će igrati Evroligu. 

Prethodnih dana se pričalo da su za usluge ovog košarkaša zainteresovani i u Partizanu, ali sada je jasno da reprezentativac Španije neće u Beograd, već će naredne sezone igrati za ekipu koju na terenu predvodi ljubimac navijača Crvene zvezde Bili Beron.

Podsećanja radi, Mirotić je u Barselonu stigao 2019. godine, a prošle sezone je bio MVP Evrolige. Nikola je sa oko pet miliona evra godišnje bio najskuplji igrač u Evropi, a kako su ranije objavili španski mediji, iskusni košarkaš sa svim porezima Barselonu košta oko 11 miliona evra godišnje.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)