MIROTIĆ DEFINITIVNO NAPUŠTA BARSELONU: ''Biću profesionalan i daću sve od sebe''

Novosti online

17. 06. 2023. u 15:17

Nekadašnji NBA igrač je posle pobede Barselone nad Realom u prvom meču finala prvenstva Španije prokomentarisao podršku koju navijači pružaju njemu i saigračima.

МИРОТИЋ ДЕФИНИТИВНО НАПУШТА БАРСЕЛОНУ: Бићу професионалан и даћу све од себе

FOTO: AP

- Zahvalan sam im. Za mene su bili i biće veoma važni. Uvek su me pratili, uvek su bili tu za mene i za tim. Sad to još više cenim. Znaju da je moja posvećenost njima i klubu potpuna. Biću profesionalan i daću sve od sebe - dodao je Nikola Mirotić.

Šarunas Jasikevičijus je takođe govorio o prijemu publike u "Blaugrani" kod Nikole Miroticća. 

- Nikada nismo sumnjali u navijače. Uvek tražimo više jer nam je potrebno, a oni su Nikolu još više podržavali jer znamo koliko je teška situacija. Važno je kako mi reagujemo na terenu, kao i Nikola - dodao je Jasikevičijus.

Podsetimo, Barsa ima velika ulaganja poslednjih nekoliko godina, a od naredne su odlečili da smanje budžet, što znači da će Mirotić morati da pronađe novu sredinu.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije