MIROTIĆ SE OPROSTIO OD BARSE: Meč protiv Reala je bio moj poslednji, veza između navijača i mene je jaka

Novosti online

21. 06. 2023. u 14:52

POMOGAO je Nikola Mirotić Barseloni da osvoji špansko prvenstvo savladavši Real Madrid i na taj način se oprostio od dresa katalonskog kluba.

МИРОТИЋ СЕ ОПРОСТИО ОД БАРСЕ: Меч против Реала је био мој последњи, веза између навијача и мене је јака

Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Ostaje da se vidi gde će sjajni košarkaš nastaviti karijeri. Ozbiljan u nameri da ga angažuje je Armani, dok se juče pojavila informacija da ga želi i Crvena zvezda.

- Ništa se nije promenilo. Ovo je bila moja poslednja utakmica, ljudi i klub to znaju. Oni su doneli takvu odluku i mi se od nje nećemo vraćati. Znao sam da će to biti moja poslednja utakmica da pobedimo i sada je vreme da budemo srećni i da se zabavljamo zajedno. Pobeda 3-0 protiv Real Madrida je velika stvar, oni su šampioni Evrope i sjajan tim - rekao je Mirotić za "Mundo Deportivo".

On je za četiri godine boravka u Barseloni osvojio dve titule ACB lige, ali nije uspeo da dođe do trofeja u Evroligi.

- Videli smo šta se stvorilo za ove četiri godine, veza između navijača i mene je veoma jaka i niko je ne može prekinuti. Niko više ne zaslužuje ovo prvenstvo od ovih navijača i ovog kluba - zaključio je Mirotić.

BONUS VIDEO: Oduševljenje na somborskom hipodromu kada je stigao Nikola Jokić

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije