ĐOKOVIĆ I JOKIĆ RAME UZ RAME: Fantastičan mural posvećen najboljim srpskim sportistima na Zvezdari (FOTO)

Novosti online

05. 07. 2023. u 16:46

NIKOLA Jokić i Novak Đoković bez sumnje su dvojica najuspešnijih srpskih sportista. Te ne iznenađuje što narod ima veliko poštovanje ka pomenutim igračima. Ipak, na Zvezdari su otišli još korak dalje...

ЂОКОВИЋ И ЈОКИЋ РАМЕ УЗ РАМЕ: Фантастичан мурал посвећен најбољим српским спортистима на Звездари (ФОТО)

Foto: ABA liga

Čitav svet divi se bravurama Novaka Đokovića i Nikole Jokića, iako ne igraju u istim sportovima, predstavljaju istu zemlju, Srbiju, te su zajedno osvanuli na jednom zidu...

On je osvanuo na studentskom domu "Rifat Burdžević" na Zvezdari.

Upravnik ustanove Mladen Čukanović je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije i video-snimak završenih murala koji zaista izgledaju moćno.

- U znak zahvalnosti za sve radosti koje su nam doneli, za njihovu večnost, od od studenata stanara doma, osoblja doma i Ustanove studentski centar "Beograd" - poručio je Čukanović na svom profilu.

Studentski dom Rifat Burdžević prvi je studentski dom izgrađen posle Drugog svetskog rata, tačnije 1948. godine. Jedan deo kapaciteta doma predviđen je za smeštaj stranih studenata iz Evrope, Azije i Severne Amerike koji redovno studiraju u Srbiji ili su na programu razmene.

BONUS VIDEO: Nikola Jokić je ponosan: Konj srpskog NBA asa osvojio „Subotičku milju“.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?