ADIOS, FAKU! Zvezdin oproštaj od Kampaca kao primer lošeg poslovanja

Novosti online

13. 07. 2023. u 21:35

TINjALA je neutemeljena nada navijača da će Fakundo Kampaco ostati u Zvezdi, iako je bilo sasvim jasno majstorica finala ABA lige protiv Partizana bila njegova poslednja utakmica u crveno-belom.

АДИОС, ФАКУ! Звездин опроштај од Кампаца као пример лошег пословања

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Klub je potvrdio rastanak sa argentinskim plejmejkerom, uz zahvalnost za sve što je učinio tokom svog kratkog i preskupog boravka, koji se na kraju isplatio samo njemu i njegovom novom-starom timu, madridskom Realu.  

- Prvotimac Crvene zvezde i reprezentativac Argentine Fakundo Kampaco više nije igrač našeg kluba. Svojim ponašanjem na terenu i van njega, davao je sve od sebe da reprezentuje klub na pravi način, ali i pomogne timu da ostvari što bolje rezultate na terenu. Sa Crvenom zvezdom je osvojio dva trofeja, prvenstvo Srbije i Kup Radivoja Koraća.

Kampaco je imao ugovor i za narednu sezonu, ali i izlaznu klauzulu ovog leta od tričavih 50.000 evra, što je primer za udžbenike kako ne treba poslovati. 

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)