OD KAMPACA S LJUBAVLJU: "Zvezdo, hvala ti za ove neverovatne mesece strasti"

Novosti online

14. 07. 2023. u 22:30

LjUBAV između navijača crveno-belih i Fakunda Kampaca bila je intenzivna i - kratka.

ОД КАМПАЦА С ЉУБАВЉУ: Звездо, хвала ти за ове невероватне месеце страсти

Photo: ABA League j.t.d. / Emilija Jovanović

Argentinski plejmejker skupo je naplatio klubu tri meseca košarke, aktivirao izlaznu klauzulu kako bi se vratio u Real Madrid i poslao ljubavnu poruku sa daljine.

- Nikada neću zaboraviti taj neverovatan osećaj igranja sa toliko strastvenih ljudi oko mene. Hvala ti Zvezdo za sve ove mesece tokom kojih smo to delili. Hvala menadžmentu, svim članovima stručnog štaba, saigračima i divnim navijačima. Odlazim ispunjen ljubavlju - poručio je Kampaco putem društvenih mreža.

Faku ima oko 1.800.000 razloga da se zahvali Zvezdi, preko koje je premostio svoj povratak na željenu destinaciju. Sasvim je druga priča zašto je klub pristao na izlaznu klauzulu od 50.000 evra, čime je inače nelogičnu investiciju, posebno u situaciji kada je bio pod zabranom registracije igrača, učinio neisplativom.

Ništa se ne može prigovoriti Kampacu u pogledu profesionalnosti, svaku od malobrojnih utakmica u crveno-belom dresu igrao je kao da mu je poslednja. Bilo ih je 24 u ABA ligi (13 poena, 6,5 asistencija) i samo devet u Evroligi (15 poena, 5,9 asistencija). Da ih je bilo više, možda bismo i Zvezdu gledali u plej-ofu elitnog takmičenja.

Sa crveno-belima je osvojio Kup Radivoja Koraća i Superligu Srbije, u finalu ABA lige protiv Partizana nije bio na nivou kakvom su očekivali navijači i kakav je bio potreban da bi Zvezda odbranila regionalni tron.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)