KRAJ SAGE! Fakundo Kampaco ima novi klub

Novosti online

18. 07. 2023. u 14:23

BIVŠI košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco od danas je i zvanično novi član Reala iz Madrida, potvrdio je španski klub.

КРАЈ САГЕ! Факундо Кампацо има нови клуб

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

Argentinac je potpisao ugovor na četiri godine sa klubom čiji je već bio član od 2014. do 2020. godine.

Kampaco je za kratko vreme postao ljubimac navijača Zvezde koju napušta posle samo jedne sezone, Real je iskoristio njegovu želju da se vrati i doveo ga u nameri da ojača igrački kadar.

Sjajni plejmejker je sa Realom osvojio praktično sve što se moglo osvojiti u klupskoj košarci, uključujući i Evroligu u dva navrata.

Nakon šest godina u Penjarolu, Kampaco je stigao u "kraljevski klub" koji ga je slao na pozajmicu u Mursiju gde je proveo dve godine.

Usledila je i NBA epizoda, dve godine bio je član Denvera, nakratko i Dalasa, da bi prošle godine stigao kao ogromno pojačanje Zvezde koja je imala visoke ambicije.

Kampaco je sa "crveno-belima" osvojio duplu krunu, titulu prvaka Srbije i Kup Radivoja Koraća, dok je u ABA ligi stigao do finala gde je poražen od Partizana.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)