OVO SE NEĆE SVIDETI ''DELIJAMA'': Koliko je Zvezda bila bitna Kampacu, svedoči i detalj sa promocije

Novosti online

18. 07. 2023. u 17:24

Fakundo Kampaco danas je promovisan u Real Madridu, a po povratku u ovaj klub nije ni u jednom jedinom trenutku pomenuo doskorašnji klub Crvenu zvezdu, već je sav fokus bacio na Madriđane.

ОВО СЕ НЕЋЕ СВИДЕТИ ДЕЛИЈАМА: Колико је Звезда била битна Кампацу, сведочи и детаљ са промоције

FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

- I meni i mojoj porodici mnogo znači što sam se vratio u ono što osećam da je moj dom. Uvek mi je bilo lepo ovde. Dali su mi priliku da mi pokažu kakav sam igrač i uvek ću biti zahvalan - započeo je Kampaco.

Istakao je Argentinac da je njegova porodica takođe zaslužna što se vratio u Madrid, kao i da ovde ima puno prijatelja.

- Odnosi koje sam ostavio ovde, prijatelji i kolege, su oni koji mi najviše nedostaju i koji su me takođe naterali da se vratim. Moja porodica voli Madrid, tim, moja ćerka je rođena ovde i udobnost porodice je bila veoma je važno da budu mirni i da su srećni - istakoa je plejmejker.

Uveren je 32-godišnjak da je sada bolji igrač nego 2020. godine kada je napustio Real.

- Fizički se osećam dobro. Smatram da sam bolji igrač otkako sam otišao i sada to moram da pokazujem iz dana u dan. Morate vredno da radite, da se trudite da ostvarite svoje ciljeve, da se borite za titule, da budete deo ovog tima koji uvek pokušava da postigne sve - smatra Kampaco.,

U Realu jasni su ciljevi, to su trofeji, a u njihovo osvajanje veruje sjajni plejmejker.

- Kad god se priča o Madridu, oni pričaju o titulama i svaku moramo pokušati da osvojimo. Radićemo svaki dan tokom cele sezone da osvojimo svaku titulu koja nam se nađe na putu, trudićemo se da damo sve u svakoj utakmici kako bismo ponovo mogli da se borimo za važne stvari i daćemo sve za taj cilj - jasan je Kampaco, koji je na kraju poslao poruku navijačima.

- Od kada sam deo ovog tima, uvek su mi pokazivali veliku naklonost i želim da se vratim u Vizink centar i da doživim utakmicu. Prva stvar je da se zahvalim navijačima na ljubavi koju mi uvek pružaju, a drugo, da ću se truditi da dam sve svoje srce u svakoj utakmici.

BONUS VIDEO: Partizan je šampion ABA lige

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)