"MNOGO NOVCA DONIRA CRKVAMA I BOLNICAMA": Košarkaš Barselone razočaran zbog odlaska Mirotića

Novosti online

20. 07. 2023. u 15:50

NIKOLA Mirotić napustiće ovog leta ekipu Barselone. Njegova naredna stanica trebalo bi da bude Beograd i Partizan, a tužan zbog odlaska sjajnog košarkaša je plejmejker Katalonaca Rokas Jokubaitis.

МНОГО НОВЦА ДОНИРА ЦРКВАМА И БОЛНИЦАМА: Кошаркаш Барселоне разочаран због одласка Миротића

FOTO: M. Vukadinović

Litvanac je istakao da je veoma tužno što klub i igrač nisu uspeli da se dogovore, posebno što je Mirotić mnogo dao "Blaugrani".

- Kada igrač toliko toga da jednom timu, a ne može da se dogovori... Tužno, veoma tužno - rekao je Jokubaitis za "Basket njuz" i nastavio:

- Mi imamo jako dobar odnos, bili smo partneri dve godine. Gledao sam njegove poteze na treningu i kako ih ponovo radi na utakmicama i reći ću vam da je jedan od najtalentovanijih igrača koje sam ikada video. Naučio me je mnogo. On ima dobro srce, uvek je tu da popriča sa vama i nije mu bitan vaš status u timu, uvek će vas pitati kako ste. Posvećena je osoba i mnogo novca donira crkvama i bolnicama - zaključio je reprezentativac Litvanije.

Podsetimo, Mirotić bi karijeri trebalo da nastavi u Partizanu, a crno-beli dres bi zadužio tek kada sve reši sa Barselonom oko raskida saradnje.

BONUS VIDEO: Hoće neko na basket: Sa Kule Beograd upućena čestitka Nikoli Jokiću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SRPSKA KOŠARKA TUGUJE: Preminuo jedan od dvojice trenera koji su sve osvojili sa reprezentacijom