GRCI OTKRIVAJU: Kako su Partizan i Panatinaikos ostali bez Mirotića

Novosti online

25. 07. 2023. u 12:20

Priča oko toga gde će jedan od najboljih košarkaša Evrope Nikola Mirotić nastaviti karijeru polako prerasta u pravu sapunicu.

ГРЦИ ОТКРИВАЈУ: Како су Партизан и Панатинаикос остали без Миротића

FOTO: EPA

Mirotić je do pre tri dana već bio viđen kao novi igrač Partizana, međutim, bivši reprezentativac Španije se povukao iz tog dogovora i to je javno izrekao putem svog Instagram profila, nakon čega se i Partizan oglasio po pitanju njegovog transfera, kao i razloga zbog kojih nije došlo do dogovora.

Bilo kako bilo, Partizan je u subotu definitivno otpao, a istog dana se Panatinaikos pojavio kao glavna opcija za Mirotića, sa navodnom ponudom od 4.000.000 evra po sezoni.

Ipak, grčki mediji sada demantuju ovu informaciju. Portal SDNA piše da je Panatinaikos još ranije odlučio da odustane od Mirotića, "čak i pre nego je Partizan protraćio vreme" na njega". Oni napominju i to da je Partizan jasno traćio vreme, odnosno, prema njihovim tvrdnjama - Mirotić je još ranije odbio ponudu Olimpijakosa zbog rivalstva u Grčkoj, što je bio jasan pokazatelj da neće doći ni u Srbiju.

Ipak, Partizan je u tom slučaju imao jednu "kartu" na koju je igrao, a njeno ime je Željko Obradović. Međutim, čak ni on nije mogao da svojim autoritetom ubedi igrača da potpiše za Partizan.

SDNA ističe i da Mirotiću treba "mir", te da će on karijeru nastaviti u Olimpiji iz Milana ili Monaku, koji trenutno mogu da mu ponude i finansije, ali i upravo tu stabilnost koja mu je neophodna.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

UŽAS: Košarkaš Zvezde krvavog lica, udario ga igrač Partizana?!